Skip to content

Turkish Airlines lidojumi uz Seišelu salām no 477 EUR

Seišelu salas ir starptautiski atzīta luksusa tūrisma galamērķa, kas piedāvā neaizmirstamas pludmales, kristāldzidru ūdeni un neskartu dabu.

Neskartas pludmales

Seišelu salu pludmales ir kā no kartiņas: smilšu baltums, zils ūdens un palmas, kas veido perfektu fonu. Pludmales kā Anse Lazio un Anse Source d’Argent ir starp viskrāšņākajām un visvairāk fotografētajām pasaulē.

Daba un dzīvnieki

Seišelu salas ir arī pazīstamas ar savu bagātīgo dabas mantojumu. Valē de Mai nacionālais parks Praslin salā ir UNESCO Pasaules mantojuma vieta, kurā atrodas Seišelu palmu mežs. Šajās salās var sastapt daudzas endēmiskas sugas, tostarp slaveno gigantisko Seišelu bruņurupuci un unikālo Seišelu papagaiļu.

Ūdenssporta iespējas

Seišelu salas ir ideālas dažādiem ūdenssporta veidiem. Snorkelēšana un niršana ir ļoti populāras aktivitātes, jo salu apkārtnē ir daudz korāļu rifu, kurās dzīvo krāšņi zivju bari. Sērfošana, vindsērfošana un kajaku braucieni ir arī pieejami daudzviet.

Relaksācija un luksus

Seišelu salas ir slavenas ar savām luksusa viesnīcām un spa, kurās var baudīt augstākās klases pakalpojumus un pilnīgu relaksāciju. Daudzas viesnīcas piedāvā privātas pludmales, gurmet ēdienus un spa pakalpojumus, kas padara jūsu uzturēšanos Seišelu salās par patiesu paradīzi.

Kultūra un vēsture

Seišelu salu kultūra ir unikāla maisījums no Eiropas, Āfrikas un Āzijas ietekmēm. Salas ir bijušas britu un franču kolonijas, un šīs ietekmes joprojām ir redzamas arhitektūrā un kulinārijā. Viktorijā, Seišelu salu galvaspilsētā, ir vērts apmeklēt tādas vietas kā Časāns, kas ir mazs franču stila tirgus, kur var iegādāties svaigus augļus, zivis, suvenīrus un citas preces.

Pārgājieni un dabas izpēte

Seišelu salu dabas ainava ir ideāli piemērota pārgājieniem. Populāras maršruti ietver Copolia Trail, kas ved uz kalnu virsotni ar panorāmas skatu uz galvaspilsētu un apkārtējo jūru, un Glacis Trois Frères Trail, kas ir grūtāks maršruts, bet piedāvā neaizmirstamu skatu uz Mahe salu un tās apkārtni.

Seišelu salu kulinārija

Seišelu salu kulinārija ir vēl viens iemesls, kāpēc vērts šeit apmeklēt. Vietējā virtuve ir ietekmēta no dažādām kultūrām, un tā ietver daudz svaigu zivju un jūras veltes, augļus, rīsus un etniskas garšvielas. Nepalaidiet garām iespēju nogaršot tradicionālo Seišelu kariju vai salātus ar astoņkājiem.

Seišelu salas ir patiesa paradīze uz zemes, kas piedāvā neaizmirstamu ceļojumu, kuru atcerēsieties visu mūžu.

Cenas ir aktuālas raksta publicēšanas brīdi un var mainīties jebkurā laikā.

Turkish Airlines lidojumi no Viļņas vai Tallinas uz Seišelu salām ar pārsēšanos Stambulā.

Var pieteikties bezmaksas Stambulas apskates tūrēm un nakšņošanai partneru viesnīcā! Vairāk info par tūrēm šeit. Vairāk info par nakšņošanas iespējām šeit.

Cenā ir iekļauta bagāža līdz 23 kg.

Lidojumu periods: novembris – marts 2024.

Datumu pieejamība par šo cenu – neliela

Tallina – Mahe piem. 9.-17.01. 477 EUR

Citi datumi: 2.-17.01., 5.-20.03. un citi

Tallina - Seišelu salas

Viļņa – Mahe piem. 28.11.-13.12. 494 EUR

Citi datumi: 21.11.-6.12., 5.-13./20./27.12., 5.-20.03. un citi

Viļņa - Seišelu salas